date
date parcours1190 fb fleche
100artistes

Van o7 tot 1o oktober 2o21

the place
to be!

Van 7 tot 10 oktober 2021 is de Zuid-Brusselse gemeente Vorst meer dan ooit the place to be! Meer dan 100 kunstenaars, kunstencentra en galerieën die gedomicilieerd en/of actief zijn op het territorium, heten u hartelijk en warm welkom voor een intiem rendez-vous in hun atelier of exporuimte.

etoile

STEUN DE KUNSTENAARS

DRINK
& BABBEL

Ontdek met familie, vrienden of collega’s de mysterieuze en meest fabelachtige werkplekken van hedendaagse kunstenaars, geniet van hun werk, hef het glas en sla een praatje met onbekenden over je favoriete plekjes in de hoofdstad. Deelname is gratis – de kans is groot dat u verliefd wordt op een kunstwerk, dan kunt u uiteraard de maker rechtstreeks ondersteunen!

ateliers-artistes
2021

Na drie edities Parcours d’Artistes samen met Sint-Gillis, vieren de buurgemeentes nu elk om beurt de plastische kunstenaars die wonen en werken in de gemeente. In 2021 bent u welkom in Vorst, in 2022 is Sint-Gillis aan de beurt.

expos

Zuid-Brussel kent een groeiend aantal hedendaagse kunstenaars en kunstenorganisaties, voorzie dus goede wandelschoenen en geniet ook van de verschillende randanimaties tussen de verschillende plekken.

Gallery Night
Jeudi 7/1O Donderdag
2O:OO Art contemporain dans le sud de Bruxelles
gallery-night
Artists night
Vendredi 8/1O Vrijdag
2O:OO Ouverture des ateliers // Weekend Visites libres
friday-opening
Weekend
Sat/Sun 9-10/1O
Entre 1O:OO et 18:OO visites libres des ateliers/expo
weekend