22

Galila's POC

, , ,

Beeldende kunst

Van Volxemlaan 295

Galila's P.O.C. is een hedendaags rariteitenkabinet. Galila Barzilaï toont hier een deel van haar collectie hedendaagse kunst, gegroepeerd volgens even eclectische als speelse thema's zoals recyclage, materialiteit, het oog, de stoel, het boek, het ei, geld, recyclage en de readymade.

De tentoonstelling "Overdose" evolueert mee met haar aanwinsten en brengt werken van zowel opkomende als gevestigde kunstenaars samen. Galila is gewoon gepassioneerd door kunst, maar ze houdt niet van de naam "verzamelaar" en geeft de voorkeur aan de term "Artoholic". De naam die ze voor haar ruimte heeft gekozen - P.O.C. - staat voor Passion - Obsession - Collection... Dat zegt genoeg! Hier kun je je vooroordelen op de stoep achterlaten en jezelf trakteren op een 'out of the box'-ervaring, een ontmoeting met kunstwerken die inspireren - of soms de boel op stelten zetten - maar die je een uniek moment bieden.

Enkel groepsbezoeken mogelijk op volgende momenten en mits inschrijving vooraf: 5/10 – 18:00, 7/10 – 10:30, 8/10 – 14:00. Inschrijflink: https://www.billetweb.fr/profitez-du-parcours-1190-pour-decouvrir-galilas-p-o-c.

https://www.galilaspoc.com